Снимка trafficnews.bgПревозвачи от цялата страна ще се съберат в Пловдив, за

...
Снимка trafficnews.bgПревозвачи от цялата страна ще се съберат в Пловдив, за
Коментари Харесай

Превозвачите от цялата страна със събрание в Пловдив! Борят новите такси и недостига на шофьори

Снимка trafficnews.bg

Превозвачи от цялата страна ще се съберат в Пловдив, с цел да обсъдят Мобилен пакет I и да потърсят решения на проблемите с недостига на водачи, както и да вземат ограничения против продуктовите такси, написа trafficnews.bg .

 

Това ще стане по време на Общото заседание на Съюза на интернационалните превозвачи (СМП), което ще се организира на 17 ноември от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург “.  Делегатите ще дискутират заканите пред бранша, произлизащи от противоречивите тематики в интернационален и вътрешен проект и ще излязат с декларация за взаимни дейности.

Представители на Министерство на превоза, известията и осведомителните технологии ще показват позицията на ведомството по Мобилен пакет I в персонално послание на транспортния министър Росен Желязков към делегатите.  Зам.-министърът на превоза Ангел Попов, евродепутатът Ангел Джамбазки и представители на администрацията на Европарламента от бранш „ Транспорт “ ще вземат участие персонално във форума и ще се изкажат по дискутираните тематики.   

Ще бъдат показани резултатите от изследване на СМП измежду интернационалните превозвачи от цялата страна за проблемите с дефицита на водачи и за загубите, които търпят секторът и националната стопанска система.

Събранието ще излезе с декларация за общи дейности за реализиране на ефикасни резултати по противоречивите зони и с позиция по отношение на митингите като форма за решение на проблемите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР